FRAKT OG LEVERING, NOK 150,-

(Gratis ved bestillinger over NOK 1500,-)
Hos MarineOnline.no blir alle bestillinger sent med Bring Parcels / Posten Norge. Vi sender varer flere ganger i uken, og kan derfor holde leveringstiden nede på et minimum. Dog vil leveringstiden kunne være opp til 10 dager, avhengig av hvor i landet du bor.

Det er ALLTID toll og moms inkludert i prisen, og vi sørger for at hele denne prosessen blir håndtert professjonelt og raskt.
Du skal derfor ikke bekymre deg for noe annet enn å glede deg til dine varer kommer. 

Bestiller du varer som privatperson blir dine varer levert til nærmeste avhentningssted. Du skal selv hente pakken på posthuset eller post i butikk. 
Bestiller du som bedrift leverer vi varene på din firmaadresse.

GRATIS FRAKT VED KJØP OVER NOK 1500,-

Hos Marineonline.no tilbyr vi gratis frakt ved bestillinger over 1500 kr, ellers er frakten på 150 kr.

SIKKER LEVERING

Hos oss sender vi pakkene med Bring Parcels. 
Vi er overbevist om at vi har funnet den riktige balansen mellom kvalitet og pris, så dine varer kommer sikkert frem til en lav pris.

Hos marineOnline.no sender vi kun varer i godkjent emballasje, men noen varetyper er mer utsatte enn andre. Får du en defekt vare leveret, skal du i første omgang nekte å motta den. Har du allerede mottat den, skal du kontakte oss straks, så hjelper vi deg med hva du skal gjøre videre.

SVALBARD OG JAN MAYEN

Ved bestillinger til Svalbard og Jan Mayen benyttes samme fraktkostnad som resten av landet.
Vi sender varer til Svalbard ekskl. MVA.  Pakker sendes som flyfrakt og kan derfor ikke overstige 35kg per bestilling. Dessuten har vi ikke mulighet for å levere farlig gods til Svalbard og Jan Mayen.

Ved bedriftsbestilling vil bedriftspakke «dør-til-dør» være mulig, med samme begrensninger angående vekt og farlig gods. Ved bestilling må det beregnes 2–4 dagers ekstra leveringstid i henhold til tidligere oppgitte leveringstider.