KONTAKT / OM OSS

SKRIV TIL OSS

Skriv til oss alle hverdager

MAIL: INFO@MARINEONLINE.NO

Vi gjør vårt beste for å besvare e-post lynraskt og senest neste hverdag. Har du spesifikke produktspørsmål, så send oss gjerne en e-post, og vi finner det beste mulige svar til deg - oftest i løpet av ganske få timer. 

RETURADRESSE

MarineOnline.no
c/o Responsservice
Kvernhusvegen 21
2743 Harestua

AFFILIATE MARKETING

AdRecord + MarineOnline

PROFIL

MarineOnline.no ble etableret i 2013 og er et datterselskap av Marineudstyr.dk ApS. Vi har vårt hovedkontor i Danmark, og sender våre varer fra et sentrallager i Odense. Selv om lageret ligger i Danmark, har vi selvfølgelig sørget for at toll og moms blir betalt av oss.
Alle våre pakker til Norge blir sendt med Bring Parcels, hvilket sikrer hurtig og rask levering til deg som kunde. I vår butikk finner du mer enn 14.000 varenumre, og vi er dermed en av de meste omfangsrike internett butikkene med båtutstyr. Vårt fokus er på utstyr, og reservedeler utgjør en mindre del av utvalget - her skal du til din lokale motorforhandler for å få den riktige hjelpen.

Vi har fokus på å ha den helt riktige prisen, rask levering og godt humør, og det er vårt mål at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss - så du med ro i sinnet kan anbefale oss til dine venner og bekjente. Derfor jobber vi også på å gi deg den aller best opplevelse fra start til slutt. Du kan komme i kontakt med oss på e-post: info@marineonline.no.

Marineudstyr.dk blev oprettet i 2009 og i 2010 ble vi en del av selskapet Marineudstyr.dk ApS, som også driver flere andre internettbutikker. Når du kontakter oss kan du komme i kontakt med både Lars (innehaver), Martin og Camilla - og alltid med et smil.

ORGANISASJONSOPPLYSNINGER

Organisasjonsnummer: 911 612 712
Foretaksnavn: ETRADERS NORGE
Organisasjonsform: Norskregistrert utenlandsk foretak

Postadresse:
c/o Athene Vat Services AS
Postboks 4691 Nydalen
0484 OSLO

KUNDESERVICE / SALGSKONTOR

MarineOnline.no 
Nupark 51
DK-7500 Holstebro
Mail: info@marineonline.no
Tlf.: +47 61 32 45 08
CVR: 3337 2523 (eTraders.dk ApS) 

BANKOPPLYSNINGER

Bank: DNB
Kontonummer: 1503.35.06853

SWIFT/BIC: DNBANOKKXXX
IBAN: NO3615033506853