Mobri

Mobri ble grunnlagt i Danmark i 1980 av Mogens Pedersen, som designet Mobri-radarreflektoren. I dag blir Mobri-radarreflektorer solgt over hele verden og blir brukt av tusenvis av yachtskippere på grunn av det unike designet.

I 2005 overdro Mogens Pedersen firmaet til sin datter Brit og hennes mann, René. I 2017 ble Mobri kjøpt opp av direktøren for Columbus Marine, Henrik Nielsen. De velkjente Mobri-radarreflektorene blir dermed produsert på Columbus Marines fasiliteter i Roskilde i dag.

Selv om Mobri har skiftet eier, forsikrer Henrik Nielsen at produktene og den høye kvaliteten vil forbli slik som den alltid har vært. Kvaliteten prioriteres høyt, samtidig som produktene både er produsert og montert i Danmark. Dette er altså snakk om godt dansk håndverk.

Mobris unike design på deres radarreflektor, gjør at den minimerer vekt og vindmotstand, samtidig som den eliminerer støy og vibrasjoner. Det er grunnen til at Mobris radarreflektorer blir solgt over hele verden og er en uunnværlig del på din båt.

 

No products for this manufacturer.

Products from other brands