Pullerter for båter

Pullerter brukes når båten skal fortøyes. En pullert sikrer at fortøyningsrepet holdes fast, og ikke glir frem og tilbake i takt med at bølgene får båten til å bevege seg. Vi kan levere pullerter i flere forskjellige materialer, så du alltid har muligheten til å velge den looken som passer til båten. De meste brukte materialene er forkrommet messing, rustfritt stål eller nylon. Valg av materiale er mest av alt en smakssak, da alle pullerter er særdeles robuste og holdbare. Vær oppmerksom på at pullerter leveres i flere størrelser, så du må velge de som passer til båten.

Pullerter leveres som regel parvis og speilvendt, så du både har én pullert til styrbord og babord side. Når du monterer pullerter, er det viktig at du ikke bytter om på styrbord og babord. Da vil tauverket gå feil gjennom pullerten. Ved montering må du videre huske å forsegle skruehullene, så det ikke trenger inn vann.

Se vårt utvalg av pullerter nedenfor, og velg den modellen som passer både i størrelse og materiale. Hvis du ikke finner riktige pullerter her, kan du prøve å bruke søkefunksjonen og sjekke hele sortimentet vårt. Bestill pullerter og annet båtutstyr online nå hos Marineudstyr.dk.