TOPSÆLGER

SPAR 18%

Lalizas Sigma oppblåsbar redningsvest - Oppblåsbar redningsvest - båtutstyr | 1

Videos

Lalizas Sigma oppblåsbar redningsvest

Lalizas

1186017

New

Type: Opplåsbar (automatisk utløser)
Oppdrift: 170 Newton
Brukers vekt: Opp til 120kg
Godkjennelse: ISO 12402-3

kr 869,00

tax incl.

kr 1 199,00

Denne varen er solgt

94 ganger

På lager - levering 2-5 dager

  • SIKKER LEVERING

    Med Posten

  • RASK LEVERING

    i hele norge med bring

  • 30 DAGERS RETURRETT

    fuld returrett uten spørsmål

Beskrivelse

Oppblåsbar redningsvest, som er godkjent etter de nyere strengere ISO 12402-krav. Vesten oppbl[s automatisk ved kontakt med vannet, vender personen om på ryggen og holder hodet over vannet, så man sikres mot drukning, selv hvis man mister bevistheten. Sailor-vesten er en ekstremt pris sterk redningsvest, som vi anbefaler til alle voksne op til ca. 120kg. D-ringen gir deg mulighet for let fastspænding af livline, direkte i vesten.

Info om servicesett: Hvis du har bruk for et ekstra servicesett, eller skal bestille nyt, så vær opmærksom på, at Sailor-vesten skiftede design i 2016. Vær derfor opmerksom på, om du har en ny eller gammel Sailor-vest, så du kan bestille det rette servicesett.

Sjøsportens sikkerhetsråd anbefaler, at man til al fritidsseils benytter en redningsvest med innbygget D-ring (se detaljebilde) og dertil anskaffer seg en tilhørende, CE-godkjent livline. Spesielt når været er dårlig, når det er mørkt, eller når man er alene om bord, er det en ubetinget nødvendighet. Se Lalizas livline herunder. OBS: Veier brukeren over 120kg og/eller bærer kraftig bekledning, anbefaler vi en redningsvest på mindst 275N (se herunder).

Relateret