Vann om bord på båten

Alt du trenger i forbindelse med gass og vann på båten din, det finner du her. Vårt sortiment dekker alt fra vannkraner, dusjer, blandebatterier, vannlåser og varmtvannsbeholdere til gassinstallasjonssett, påfyllingsforskruvninger, fotpumper og annet tilbehør til gass og vann.

Å kunne få ferskvann på båten er en luksus de færreste kan si nei til. Med kvalitetsprodukter fra Marineonline.no er du sikret at vannet kommer ut de riktige stedene, med blant annet vannkraner, vannlåser, varmtvannsbeholdere med mer. I tillegg er det viktig at gassen kommer ut i ordentlig tette slanger, som ikke lekker, så du ikke får unødig gass rundt i båten. Det får du med gasstilbehør fra Marineonline.no. Vårt gassutstyr er altså 100 % kvalitetssikret, så du kan føle deg sikker når du er om bord på båten.

Husk at du alltid er velkommen til å kontakte oss, eller skrive til oss i chatten, hvis du har ytterligere spørsmål til produktene. Klikk inn på de forskjellige produktene og finn ditt vann- eller gasstilbehør allerede i dag.